Solo optreden Boudewijn

Door de jaren heen heb ik het meest opgetreden met een gitaar duo. Voor mij persoonlijk is een van de grootste redenen altijd geweest dat het simpelweg gezelliger is dan een solo optreden. Ook is het leuk om samen met twee gitaarpartijen en stemmen een mooi geluid neer te zetten. De Stones noemden het altijd al 'de oude kunst van het weven', waarbij twee partijen en stemmen in elkaar overgaan tot één waanzinnig geluid. Waarom kan je mij dan toch voor een solo optreden boeken?

De afgelopen jaren zijn mijn liedjes meer gedraaid op de radio, waardoor er ook meer vragen kwamen of ik alleen met een akoestische gitaar langs wilde komen om wat te spelen op NPO Radio 1, 2 en 3FM. Daarnaast kwamen er vaker vragen van mensen of ik een solo optreden wilde verzorgen.

Bowe gitarist zanger akoestisch solo optreden boeken

Bowe - gitarist zanger akoestisch solo optreden

Na veel positieve reacties op mijn solo optredens van de afgelopen tijd heb ik besloten om het nu ook 'officieel' aan te bieden op deze website. Het kan interessant zijn als het duo wellicht net boven budget is, of als je echt op zoek bent naar een solist.

Net als bij het duo zijn er drie mogelijkheden:

  • Volledig akoestisch (zonder versterking)
  • Akoestisch mobiel (met een draadloze batterijversterker en headset)
  • Met volledige geluidsinstallatie op een vaste plek

De eerste optie raad ik aan voor een publiek tot maximaal 20 personen, bijvoorbeeld tijdens een diner. Optie twee is eigenlijk voor praktisch iedere situatie toepasbaar. Optie drie biedt gewoon geweldig geluid tot een publiek van ongeveer 200 personen zonder dat de muziek overheersend is. Uiteraard kan ik meedenken in wat de beste optie is voor jouw specifieke situatie, je kunt me altijd even bellen of appen op 06-21617852.

Bowe - Akoestisch optreden op NPO Radio 5 bij Manuela Kemp en Henkjan Smits. Gitarist zanger live muziek.

Bowe - Akoestisch optreden op NPO Radio 5 bij Manuela Kemp en Henkjan Smits.

Live video demo's

Bekijk hier een live video van een recent optreden bij Humberto Tan. Tip: klik in de rechter bovenhoek van de video om meer live video's te bekijken.

Beschikbaarheid opvragen?


Optreden voor DJ Tiësto

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen zijn bij een solo optreden niet veel anders dan bij het gitaarduo, dus zie ook de veelgestelde vragen pagina.

Contact

Er zijn meerdere mogelijkheden en je hebt eigenlijk bijna altijd snel antwoord:

  • Vul het contactformulier in op deze pagina
  • Stuur een chatbericht via de site
  • Bel/SMS/WhatsApp me op 06 21 61 78 52
  • Stuur een mailtje naar [email protected]

Repertoire

Het repertoire is gelijk aan dat van het duo, je kunt het hier bekijken. De nadruk ligt op covers, dus bekend repertoire van de afgelopen 50 jaar, van Eric Clapton tot aan Justin Bieber en Ed Sheeran. Indien gewenst speel ik natuurlijk ook eigen nummers. Qua overall sound komt het ook nog best een beetje in de buurt van het duo, omdat ik in het duo ook praktisch alle lead vocals doe en de basis neerleg als slaggitarist. Ik kan een optreden neerzetten van achtergrondmuziek tot aan prominent aanwezige muziek.

Akoestisch mobiel, muziek tussen de mensen!

"Alleen maar enthousiaste reacties Boudewijn, was precies goed wat je deed en heel smaakvol!" Bernard en Nicole

600
Succesvolle optredens

30000
liedjes gespeeld

90000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

"Enorm genoten van het optreden! Goede zang, leuke nummers en goede communicatie!" Annekoos Schaap

0
Stem

0
vingers

0
snaren

0
Akoestische hits