Kerstborrel met live muziek

Ben je op zoek naar live muziek voor bij jullie kerstborrel? Wij komen dan heel graag langs met twee akoestische gitaren en twee stemmen om de mooiste kersthits aller tijden te spelen! Dit kunnen we licht versterkt doen, waardoor iedereen elkaar nog goed kan verstaan. We spelen dan klassiekers als Driving home for Christmas van Chris Rea, of Last Christmas van Wham, maar ook de echt oude pareltjes zoals Let it snow en Rockin' around the Christmas tree. Ook Do they know it's Christmas van Band Aid en Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon mogen natuurlijk niet ontbreken. 

Beschikbaarheid opvragen

Als je hieronder even je gegevens invult dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook live chatten met Boudewijn (rechtsonder in je scherm), of een Whatsapp/smsje sturen naar 06-21617852. E-mailen kan natuurlijk ook naar [email protected].


Last Christmas in de oefenruimte

Bekijk hier een akoestische repetitie van de klassieker Last Christmas van Wham. Wij spelen alle kerstliedjes volledig live, dus er lopen nooit orkestbanden mee. Omdat kerst echt een feestje is, komen we meestal in pak naar het optreden. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook casual kleding dragen.

Akoestisch, mobiel, of volledig versterkt?

Geniet van twee gitaren en twee stemmen. We kunnen helemaal akoestisch, puur en unplugged spelen, mobiel versterkt met een verrijdbare draadloze batterijversterker en draadloze headsets (helemaal geen stroom nodig, alles op accu), of helemaal versterkt met onze complete podium installatie die geschikt is tot een publiek van ongeveer 200 personen.

Repertoire greatest hits en kerstmuziek

We kunnen een mix spelen van kerstrepertoire en andere covers. Hierbij gaan we vaak terug in de tijd  naar o.a. The Rolling Stones, The Beatles en CCR, maar we maken ook uitstapjes naar de jaren 80, jaren 90 en zeroes. Dat combineren we met muziek die nu in de hitparades staat en natuurlijk de mooiste Christmas hits aller tijden!

Een greep uit het repertoire: I'm yours van Jason Mraz, Happy van Pharell Williams, Englishman in New York van Sting, Wonderwall van Oasis, One van U2, Hold back the river van James Bay en Shape of you van Ed Sheeran. Check hier het volledige repertoire..

10
Kerstborrels

400
kerstliedjes gespeeld

4000
kerstgevoel opgeroepen

1
witte kerst

"We vonden het een super mooie kerstborrel met akoestische muziek van The Acoustics. Je kon merken dat ze heel goed aan het opletten waren wat wij wilden horen en niet een standaard live showtje aan het afdraaien waren, heel speciaal! " Gerda van Diepeveen

 

"Al die herkenbare kerst krakers die iedereen mee kan zingen. En echt heel mooi vertolkt." Ben de Rooij